V měsíci květnu BALÍKOVNA NA ADRESU pouze za 30,-Kč :)

Krásný nový rok 2024 s černým vlkem v zádech

Je první den nového roku a já bych Vám všem ráda poděkovala za (pro nás opravdu nečekaný) zájem o naše kameny a esence v roce minulém. Vše, co se dělo o Adventu, ještě zpracovávám. Bylo to jako tajfun a požehnání zároveň. Dny mezi Vánoci a Silvestrem jsem trávila generálním úklidem dílny (i značně zanedbané domácnosti :)) a promyslela několik skvělých investic do výroby, které nás posunou o kus dál. A které jsem si mohla dovolit hlavně díky Vám!

Dovolte mi tedy ještě jednou velké DÍKY!!

vlci

Do nového roku bych Vám ráda popřála po keltsku. Nebo po indiánsku. Je asi jedno, odkud příběh pochází, kořeny všech kultur v sobě neseme stejně všichni.

Určitě znáte legendu o tom, že v každém z nás jsou dva vlci. Jeden bílý a jeden černý. A vyhraje ten, kterého krmíme.

Co už se ale moc neví je, že tento příběh má pokračování. Pokud krmíme jen jednoho vlka (a v naší kultuře to bývá zpravidla ten bílý), černý vlk po čase hladovění a odstrkování do stínů zaútočí. A způsobí tolik bolestí a nepříjemností jako nic z vnějšího světa.

Proto mi dovolte Vám do nového roku popřát nasycené, domazlené, pravdivě viděné, přijaté a nesouzené černé vlky. Jen černý vlk má totiž dost síly a odvahy, aby nás vzal hluboko do tmy našich kostí, kde sídlí naprosto unikátní podstata každého z nás. Genius. Život v jeho jedinečné podobě, velkoleposti a čistotě, jaká je jen možná.

A možná jen o to nakonec jde.

Takže krásný nový rok se spokojeným černým vlkem v zádech.

Vaše Lenka z hájenky pod Kletí srdce