V měsíci květnu BALÍKOVNA NA ADRESU pouze za 30,-Kč :)

Velkoobchod

 

Máte krámek, květinku, jógové studio, prodáváte esenciální oleje nebo třeba pořádáte svatby?

Rádi byste si rozšířili sortiment o ručně vyráběné originální dekorace a dárkové předměty?

Jste fandové ekologie a udržitelnosti jako my?

Potom se mi určitě ozvěte na email lenka.konfrst@gmail.com nebo na telefon 608 808 378 (ideálně zprávy přes WhatsApp). Moc ráda se s Vámi pobavím o možnosti dodání vhodného sortimentu, způsobu spolupráce. Jsme otevření každému dobrému nápadu, který bude oběma stranám dávat smysl - komisní prodej, odprodej dohodnutého množství za zvýhodněnou cenu atd. 

Máme jen několik zásad:

  • Přestože se jedná o poměrně náročnou ruční výrobu, zboží chceme koncovým zákazníkům nabízet za rozumnou cenu, ideálně stejnou jako máme my na webu. Mrzelo by nás někde objevit předražené naše výrobky s úmyslem neúměrného navýšení zisku prodejce.
  • V případě zakázkové výroby na míru (ano, i to je možné - vyrábíme si sami formy i modely pro ně) - musí být konečný výrobek esetický nebo vtipný. Nechceme naše jméno spojovat s čistou komercí nebo snahou o prodej za každou cenu.
  • Naprostá otevřenost a pravdivost k zákazníkům při prodeji (odolnost výrobků, doba po kterou kameny voní...) je podmínkou. Etika je pro nás na prvním místě, nic menšího není akceptovatelné.
  • Dodržování zásad obchodního a výrobního tajemství. Vyvinutí receptury hmoty a způsobu výroby nám dalo opravdu zabrat a vyžádalo si nemalé časové i finanční investice. Jsme připravení s Vámi jako s možným obchodním partnerem sdílet podrobnější informace nad standardní komunikaci se zákazníky. A plně se spoléháme na Vaši diskrétnost.

Pokud budete mít vážný zájem dozvědět se více, ráda Vás pozvu na čaj nebo kávu k nám do Lhotky pod Kleť. Můžete se podívat na způsob výroby, promluvíme si o Vašem sortimentu a jakými výrobky by bylo dobré ho doplnit, probereme podobu případné spolupráce. Pokud jsou pro Vás jižní Čechy hůře dostupné, ráda si naplánuji cestu já za Vámi a vezmu s sebou předem domluvené vzorky výrobků.

Budu se moc těšit na nové výzvy a projekty. A třeba i fajn budoucí spolupráci.

Lenka